Hendriks Bloemen Online - Bloemen en Planten bestellen en bezorgen in Limburg

Hendriks Online

Hendriks Online is onderdeel van Hendriks Bloemen. Een bloemist in Zuid Limburg met 17 vestigingen sinds 1979. Hendriks Online is de online bloemist voor liefhebbers die op zoek zijn naar originaliteit, creativiteit en gedrevenheid. Wij garanderen de meest verse bloemen. De bloemen worden vers van de kweker in eigen binderij gebonden. Van hieruit wordt uw bestelling naar het door u gewenste adres verzonden. Bestellen gaat makkelijk en snel, wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag.

  Klik hier voor online bestellen en bezorgen!

 
 

Wij hanteren 2 verschillende bezorggebieden:

Binnen de gele cirkel, Zuid Limburg en het Belgisch/Duitse grensgebied:

Vandaag vóór 13:00 uur besteld, wordt vandaag nog bezorgd door onze eigen bezorgdienst (bestellingen gedaan tussen zaterdag 13:00 en maandag 13:00 uur worden op maandag door onze eigen bezorgdienst uitgevoerd).

Bloemen bezorgen en bestellen kan dus ook voor de gemeenten: Onderbanken, Schinnen, Meerssen, Nuth, Voerendaal, Vaals, Gulpen-Wittem, Valkenburg aan de Geul en Eijsden-Margraten.

 

Buiten de gele cirkel, de rest van Nederland:

Vandaag vóór 15:00 uur besteld, wordt morgen bezorgd door PostNL (bestellingen gedaan tussen vrijdag 15:00 en maandag 15:00 uur worden op maandagmiddag verzonden en op dinsdag door PostNL bezorgd).

 

Ons team

Contact hoofdkantoor

Klantenservice

Volg ons...

Over Hendriks Bloemen

Hendriks bloemen BV

Tomeikerweg 41

6161 RB Geleen

046 - 820 0367

Hendriks Bloemen exploiteert een keten van populaire bloemenshops in Zuid Limburg. Een inspiratiebron voor liefhebbers die op zoek zijn naar originaliteit, creativiteit en gedrevenheid. Wij presenteren een uitgebreide sortering dagverse bloemen en planten alsmede de laatste trends in arrangementen en woondecoraties, dit alles tegen bijzonder vriendelijke prijzen.

Lees meer...

© Copyright 2019 Hendriks Bloemen -  Privacy Policy

Yuluma - WebwinkelPro

Contact hoofdkantoor:   Hendriks Bloemen BV Tomeikerweg 41 6161 RB Geleen 046 - 820 0367

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.