€ 4,99 Bezorgkosten inclusief:

  • Niet thuisservice
  • Snijbloemenvoedsel
  • Verzorgingstips
  • 7 dagen versgarantie
  • Geen extra creditcardkosten

Veilig betalen met:

 

-Voor 13:00h besteld, vandaag in Zuid-Limburg bezorgd (m.u.v. zondag)

 

Hendriks Deco

HENDRIKS DECO UW GROOTHANDEL IN DECORATIE ARTIKELEN

Hendriks Bloemen is sinds haar beginjaren al erg actief in woondecoraties. Vanwege de snelle groei zijn deze activiteiten vanaf 2009 verzelfstandigd onder Hendriks Deco BV. 

Het streven om de gunstigste prijs te realiseren leidde Hendriks in 1996 naar fabrikanten in Zuidoost Azië. De rechtstreekse import sloeg enorm aan, de prijzen liggen sindsdien ver onder het niveau van de meeste aanbieders. De producten van Hendriks Deco hebben een winkelverkoopwaarde tot €25,-.

Het assortiment van Hendriks Deco wisselt door het jaar heen. Jaarlijks kan Hendriks Deco haar klanten met meer dan 2.000 nieuwe artikelen verrassen met als doel om hen te voorzien van een volledig nieuw assortiment.

Sinds het najaar van 2012 opereert Hendriks Deco vanuit een ruim en modern nieuwbouwpand met circa 5.000 palletplaatsen aan de Industrieweg 8 te Geleen. Hendriks Deco BV biedt samen met Hendriks Bloemen BV werk aan ruim 150+ enthousiaste medewerkers.

Geïnteresseerd? Kijk snel op onze webshop: www.hendriksdeco.com of kom onze showroom bezoeken aan de Tomeikerweg 41 te Geleen. Naast onze webshop en showroom in Geleen kunt u onze producten ook vinden bij Trends & Trade (2 Stands: G2.11 en K1.05) in Venlo.

Hendriks Deco BV is uitsluitend gericht op B2B.

 

Contactgegevens hoofdkantoor:   Hendriks Bloemen BV   Tomeikerweg 41 6161 RB Geleen 046 - 820 0367

Veilig betalen met:

 

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.