Hendriks Deco

UW GROOTHANDEL IN EIGENTIJDSE DECORATIE ARTIKELEN

Hendriks Deco is ontstaan als onderdeel van Hendriks Bloemen (opgericht in 1979), de grootste bloemist van Nederland met 16 winkels in de regio Zuid-Limburg. Inmiddels is Hendriks Deco, vanwege haar snelle groei, verzelfstandigd en gehuisvest in een modern warenhuis met een opslagcapaciteit van ruim 5000 pallets. We verkopen uitsluitend uit voorraad, dus korte levertijden.

Wij willen onze klanten blijven verrassen, daarom wisselt het assortiment in een zeer hoog tempo. Jaarlijks voegen wij ruim 1.500 nieuwe artikelen toe aan ons assortiment. Hendriks Deco levert aan bloemisten, zelfstandige tuincentra en cadeau-shops in heel Europa en soms zelfs ver daarbuiten. Om de exclusiviteit van onze producten te waarborgen leveren we niet aan winkelketens, georganiseerde tuincentra en op-plantbedrijven. Wij nemen deel aan inkoopvakbeurzen in binnen- en buitenland waaronder TrendZ-NL, TrendZ-Belgium, Maison & Objet, IPM, Trendset, Florevent, Novafleur enz..

Voor het meest actuele aanbod nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze webshop, na registratie ontvangt u de inloggegevens waarmee u toegang heeft tot prijzen en voorraadgegevens. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom in Geleen, bij voorkeur na telefonische afspraak. Voor kleinere afnames kunt u terecht bij Trends & Trade in Venlo (stand K1.05).

Contact hoofdkantoor

Klantenservice

Volg ons...

Over Hendriks Bloemen

Hendriks bloemen BV

Tomeikerweg 41

6161 RB Geleen

046 - 820 0367

Hendriks Bloemen exploiteert een keten van populaire bloemenshops in Zuid Limburg. Een inspiratiebron voor liefhebbers die op zoek zijn naar originaliteit, creativiteit en gedrevenheid. Wij presenteren een uitgebreide sortering dagverse bloemen en planten alsmede de laatste trends in arrangementen en woondecoraties, dit alles tegen bijzonder vriendelijke prijzen.

Lees meer...

© Copyright 2019 Hendriks Bloemen -  Privacy Policy

Yuluma - WebwinkelPro

Contact hoofdkantoor:   Hendriks Bloemen BV Tomeikerweg 41 6161 RB Geleen 046 - 820 0367

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.