Media

Hendriks Bloemen Winkelcentrum Stein

Klik op de link of op de afbeelding om de video van onze vestiging in Stein te bekijken: https://vimeo.com/252364249/67cb518691

 

Artikel in Bloem & Blad

Met de hete adem van de supermarkt in de nek is Hendriks Bloemen in haar 38-jarig bestaan getransformeerd van discounter tot volwaardig bloemist. Anno 2017 is Hendriks Bloemen de grootste bloemist van de Benelux. Ton en Marion vertellen over het geheim van dit succesverhaal waarin Chrysal een belangrijke rol speelde.

Ton zelf is tussen de bloemen geboren, maar noemt zichzelf ‘ongeschikt voor achter de toonbank’. “Daarom ben ik vooral achter de schermen actief, en dat is misschien ook de reden dat we nu 18 bloemenzaken hebben in Zuid Limburg en daarnaast nog actief zijn in de import en groothandel in decoratie-artikelen.” Ton en Marion zijn weliswaar eigenaar van de keten, maar hechten veel waarde aan de meningen en inzichten van hun medewerkers. “Binnen het speelveld van onze formule hebben onze mensen veel vrijheid en dat maakt ze ook zo gedreven en enthousiast.”

Hendriks Bloemen was lang geleden een echte prijsvechter. “Voordat de bloemen goed en wel in de winkel stonden, waren ze ook alweer weg. Zulke snelle handel was dat. Logisch dat er ook niet overdreven veel stilgestaan werd bij bloemenvoeding. Vanaf 2007 zijn we langzaam maar zeker een andere koers gaan varen, mensen moeten een goede reden hebben om hun bloemen bij de vakbloemist te kopen en niet bij de supermarkt of het tankstation. Die reden geven wij meer en meer.”

De achttien zaken van Hendriks Bloemen zijn nu stuk voor stuk winkels waar je elke week opnieuw verrast wordt en je ogen uit kijkt. Marion: “Kwaliteit en uitstraling staan bij ons het hoogst in het vaandel. Dat brengt ook met zich mee dat we Chrysal omarmd hebben als onze partner in onze missie om die kwaliteit te bieden. We hebben een aantal merken naast elkaar gelegd en Chrysal kwam als beste uit de bus.”

Maar liefst 1,5 miljoen zakjes bloemenvoeding gaan er jaarlijks over de toonbank. In elke winkel zijn Chrysal pompen geïnstalleerd. In de centrale emmer wasinstallatie worden elke week 2.500 emmers gedesinfecteerd. De medewerkers van Hendriks Bloemen zijn regelmatig bij Chrysal over de vloer voor een workshop. Ton: “Ik kan je vertellen dat het de investering dubbel en dwars waard is geweest. Onze mensen zijn erg enthousiast en dat enthousiasme brengen ze over op de klant. En daar doen we het allemaal voor.”

December 2017 nummer 12

Valentijnsdag bij TVL

Op valentijnsdag is onze Janine te gast geweest bij het programma Limburg Vandaag van TVL. Gelukkig kunnen jullie dit leuke interview hier nog eens bekijken!


 

RTL 4 - februari 2016

Op 21 februari zijn wij op RTL 4 geweest in het programma Altijd Jong. Zie hier hoe onze Janine samen met Winston Post verschillende voorjaarsitems behandeld!

Hoog bezoek van Koningin Maxima oktober 2015

In oktober bezocht Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima Geleen. En natuurlijk kon onze koningin niet vertrekken zonder een bloemetje van ons.

TVL Voorjaar 2015

Ook dit voorjaar hebben wij weer een reeks filmpjes gemaakt in samenwerking met TV Limburg. In deze editie leggen wij de nadruk op voorjaarsarrangementen, kamerplanten en onze nieuwe bezorgdienst "Hendriks Online".


Hendriks Online - maart

Kamerplanten - maart

Voorjaarsarrangementen - maart

 

TVLimburg

De nadruk in de volgende TVLimburg reeks hebben wij gelegd op lifestyle items, boeketten en give aways.


Lifestyle items

 Boeketten

Give aways

Contact hoofdkantoor

Klantenservice

Volg ons...

Over Hendriks Bloemen

Hendriks bloemen BV

Tomeikerweg 41

6161 RB Geleen

046 - 820 0367

Hendriks Bloemen exploiteert een keten van populaire bloemenshops in Zuid Limburg. Een inspiratiebron voor liefhebbers die op zoek zijn naar originaliteit, creativiteit en gedrevenheid. Wij presenteren een uitgebreide sortering dagverse bloemen en planten alsmede de laatste trends in arrangementen en woondecoraties, dit alles tegen bijzonder vriendelijke prijzen.

Lees meer...

© Copyright 2019 Hendriks Bloemen -  Privacy Policy

Yuluma - WebwinkelPro

Contact hoofdkantoor:   Hendriks Bloemen BV Tomeikerweg 41 6161 RB Geleen 046 - 820 0367

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.