Over ons

Bedrijfsgegevens

Hendriks Bloemen
Tomeikerweg 41
6161 RB Geleen
Tel:  0031 (0)46 - 820 0367
Fax: 0031 (0)46 - 475 99 13
E-mail:
online@hendriksbloemen.nl
KvK: 14620980
Btw nr: NL8098.67.357B.01

IBAN: NL56RABO0166257338

Openingstijden

Ons hoofdkantoor in Geleen en Hendriks Online is op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur.
De openingstijden van onze 16 filialen verschillen per vestiging. Deze zijn terug te vinden op
de pagina met openingstijden op onze website.

Contact met de klantenservice

Onze medewerkers van het hoofdkantoor staan voor u klaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. U kunt ons bereiken op 046 - 474 23 23 of via online@hendriksbloemen.nl
Onze filialen zijn telefonisch niet bereikbaar. Voor filiaal-specifieke vragen adviseren we om naar het voor u dichtstbijzijnde filiaal te gaan.

Wie zijn wij

Hendriks Bloemen exploiteert een keten van populaire bloemenshops in Zuid Limburg. Een inspiratiebron voor liefhebbers die op zoek zijn naar originaliteit, creativiteit en gedrevenheid. Wij presenteren een uitgebreide sortering dagverse bloemen en planten alsmede de laatste trends in arrangementen en woondecoraties, dit alles tegen bijzonder vriendelijke prijzen. Wilt u uzelf verwennen, uw huis of terras aankleden of zoekt u een fleurig cadeau voor een bepaalde gelegenheid? Bij ons bent u op het juiste adres!

Hendriks Bloemen is aangesloten bij branchevereniging VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers) in Ede. Dagelijks, in de zeer vroege ochtend, worden de bloemen en planten ingekocht op bloemenveiling FloraHolland te Naaldwijk (Westland) en met eigen geconditioneerde vrachtauto's vervoerd naar ons distributiecentrum in Geleen. Hier beschikken we over een efficiënt verwerkingssysteem en een uitgekiende logistiek. Kenmerkend voor ons bedrijf is de korte doorlooptijd ‘van veiling naar vaas'. Niet alleen worden de bloemen en planten dagelijks met veel zorg afgeleverd bij onze eigen winkels, ook bevoorraden we via onze groothandel meerdere collegiale verkooppunten.

Thans biedt Hendriks Bloemen werk aan ruim 125 enthousiaste - overwegend jonge - mensen, veelal in deeltijd werkzaam. Werken met passie, tevreden klanten die onze winkels met een glimlach verlaten, dat is waar we naar streven.

U kunt in onze winkels ook cadeaubonnen kopen en uw Flowermiles verzilveren. Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag, een leuk cadeau om te geven en zeker ook leuk om te krijgen! Verder accepteren wij ook Flowermiles. Als u gaat tanken met uw brandstofpas ontvangt u voor elke liter brandstof één Flowermile. Bij 1.000 gespaarde Flowermiles kunt u een bloemenvoucher aanvragen ter waarde van € 12,50 en bij ons verzilveren.

Ons team

Geschiedenis

In 1979 opende Hendriks Bloemen haar eerste bloemenwinkel in een buitenwijk van Maastricht, gericht op de snelle verkoop van dagverse bloemen en planten. Vanwege haar directe lijnen met kwekers en veiling, gekoppeld aan een laag kostenpatroon, kon er gewerkt worden tegen zeer concurrerende prijzen.

Was Hendriks Bloemen in de beginjaren vrijwel uitsluitend gericht op de handel in onbewerkte bloemen en planten, tegenwoordig bieden we een veel completer pakket aan, en vormt de verkoop van ambachtelijk vervaardigde boeketten (zowel klassiek als modern) een belangrijke activiteit. Ook plantenarrangementen hebben inmiddels een belangrijke plek in onze winkels ingenomen.
Vanaf 1986 (we hadden toen inmiddels 5 winkels en ons centraal magazijn was gevestigd in Maastricht) zijn we ons tevens gaan bezighouden met groothandel: het doorleveren aan collega bloemisten en supermarkten. Logistiek en administratief is deze activiteit tegenwoordig volledig samengesmolten met het verwerkings- en distributieproces t.b.v. de eigen winkels.

Reeds vanaf de beginjaren waren we erg actief in woondecoraties: deze producten vormden voor ons een dankbaar middel om onze klanten continu te blijven verrassen. Ons streven om ook hier de gunstigste prijs te realiseren leidde ons in 1996 naar fabrikanten in Zuidoost Azië. De rechtstreekse import sloeg enorm aan, onze winkelprijzen liggen sindsdien onder het niveau van de meeste groothandels in onze branche. Inmiddels zijn de importactiviteiten ondergebracht bij ons zusterbedrijf Hendriks Deco BV, sinds najaar 2012 opererend vanuit hun nieuwbouw pand op het adres Industrieweg 8 te Geleen.

Contact hoofdkantoor

Klantenservice

Volg ons...

Over Hendriks Bloemen

Hendriks bloemen BV

Tomeikerweg 41

6161 RB Geleen

046 - 820 0367

Hendriks Bloemen exploiteert een keten van populaire bloemenshops in Zuid Limburg. Een inspiratiebron voor liefhebbers die op zoek zijn naar originaliteit, creativiteit en gedrevenheid. Wij presenteren een uitgebreide sortering dagverse bloemen en planten alsmede de laatste trends in arrangementen en woondecoraties, dit alles tegen bijzonder vriendelijke prijzen.

Lees meer...

© Copyright 2019 Hendriks Bloemen -  Privacy Policy

Yuluma - WebwinkelPro

Contact hoofdkantoor:   Hendriks Bloemen BV Tomeikerweg 41 6161 RB Geleen 046 - 820 0367

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.