Vacatures

Heb je affiniteit met bloemen en/of decoratiemateriaal? Houd je van een afwisselende baan en kun je je hoofd koel houden? Dan ben je bij Hendriks Bloemen aan het juiste adres. Hendriks Bloemen is namelijk regelmatig op zoek naar jong talent binnen verschillende lagen van de organisatie.

Bosploegmedewerker m/v (scholieren)

Voor het ombossen van de snijbloemen die elke dag vers van de veiling komen, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s vanaf vijftien jaar. De werkzaamheden vinden plaats op maandag tot en met vrijdag tussen 15:00 en 17:00 uur of 15:00 en 21:00 uur in het magazijn bij ons hoofdkantoor dat gelegen is in Geleen (nabij de McDonald’s).

Jij beschikt over de volgende competenties:
• Affiniteit met bloemen;
• Punctueel;
• Aanpakker en
• Enthousiast. 

Interesse? In het bijgevoegde sollicitatieformulier kun je je eigen beschikbaarheden en voorkeuren aangeven. Download het formulier en stuur deze door naar info@hendriksbloemen.nl t.a.v. Mandy.

Sollicitatieformulier-Bosploeg

Assistent Verkoopmedewerker

Voor de filialen SteinVaalsLimbrichterveld en Kerkrade zijn we op zoek naar een assistent verkoopmedewerker. Je bent enthousiast, flexibel, klantgericht en beschikbaar in de vakanties en in de weekenden. Deze filialen zijn ook geopend op zondag dus wij zoeken hiervoor iemand die minimaal 16 jaar is en op zaterdag/ zondag beschikbaar is. Ook voor ons filiaal in Simpelveldzijn we op zoek naar een assistent verkoopmedewerker. In het weekend is dit filiaal enkel geopend op zaterdag. Hiervoor is echter een minimumleeftijd van 15 jaar vereist. 

Jonger dan 20 jaar? Dan leiden we je intern op. Vanaf 20 jaar vragen wij ervaring in de bloemendetailhandel en/of opgeleid tot bloembinder.

Interesse? Ga dan langs bij één van de desbreffende filialen en vraag naar een sollicitatieformulier. Ook kan je een motivatiebrief en je cv sturen naar janine@hendriksbloemen.nl

Verkoopmedewerker

Heb je groene vingers, ben je enthousiast en houd je ervan om klanten blij te maken? Dan is een baan in één van onze zeventien filialen misschien wel iets voor jou. Je takenpakket is erg afwisselend en loopt uiteen van het adviseren van klanten, het creëren van de mooiste arrangementjes tot het ervoor zorgen dat de winkel er op elk moment van de dag representatief uit ziet. Onze ideale kandidaat is ambitieus, enthousiast, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en wil graag blijven ontwikkelen. Het gaat over onze filialen in de omgeving Maastricht en in Brunssum.

Jij beschikt over de volgende competenties:
• Affiniteit met bloemen;
• Enthousiast;
• Klantgericht;
• Commercieel
• Ervaring in de detailhandel

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief + cv naar janine@hendriksbloemen.nl

 

Bloembinder

Wie zijn we?
Hendriks Bloemen is de grootste bloemist van de Benelux, we bestaan al 40 jaar en hebben 16 (binnenkort 17) vestigingen in Zuid Limburg. Kenmerken: Laagdrempeligheid, vriendelijke klantbenadering, prettige prijzen en een trendy en snel wisselend assortiment. We werken aan een nieuw project, een upgrading van onze huidige formule; binnenkort openen de eerste winkels in deze opzet.

Wat zoeken we?
Heel simpel: Iemand die in staat is om klanten een goed gevoel te geven én beschikt over een gezonde portie werklust en creativiteit. Iemand met passie voor z’n werk dus.

Hoe werkt het bij ons?
Elke vestiging wordt gerund door een coördinerend medewerker, deze persoon stelt de prioriteiten en begeleidt de andere medewerkers. Bij ons geen baas die je de hele dag op de vingers kijkt, wel een regiomanager +die geregeld langskomt om je te ondersteunen en die je altijd kunt bellen.

Wat zijn de mogelijkheden?
We hebben ruim voldoende doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie en houden ervan om (jonge) mensen een kans te bieden. Laat zien wat je kunt en vertel ons wat je ambities zijn.

Wat ga je verdienen?
Minimaal het cao-salaris. Wil je méér? Geen probleem, bewijs maar dat je het waard bent (bij Hendriks Bloemen meten we dat in prestaties, niet in verhalen, diploma’s of ervaringsjaren).Solliciteren?

Nieuwsgierig geworden? Stuur een sollicitatiemail naar janine@hendriksbloemen.nl inclusief je CV.

Stagiaire voortgezet onderwijs & MBO

Zit je nog op de middelbare school of volg je een mbo-studie? Heb je affiniteit met bloemen en zorg jij er graag voor dat onze klanten met een lach onze zaak verlaten? Dan zijn er binnen Hendriks Bloemen verschillende mogelijkheden voor jou. Afhankelijk van je opleidingsachtergrond kun je bij ons stage lopen als bijvoorbeeld verkoopmedewerker tot assistent filiaalmanager. Wil je werken én leren tegelijkertijd? Start dan met de mbo opleiding BBL Bloem in samenwerking met Hendriks Bloemen.

Jij beschikt over de volgende eigenschappen: affiniteit met bloemen, enthousiast, klantgericht, commercieel en representatief. Interesse? Stuur dan een motivatiebrief en je actuele cv naar janine@hendriksbloemen.nl.

Poetshulp

  • Circa 10-12 uur per week, verdeeld over 2 of 3 dagen, zelf in te delen
  • Locatie: hoofdvestiging Geleen (kantoren)
  • Interesse: Mail dan zo snel mogelijk naar admin@hendriksbloemen.nl

Assistent(e)

We zijn in Maastricht Amby op zoek naar een assistent(e) die instaat voor de deco en voor het verzorgen van de bloemen en planten. Onze ideale kandidaat is tussen de 15 en 18 jaar oud en is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17:30 tot 18:15 uur, ook in de vakantieperiodes. Heb je nog geen ervaring? Dat is voor ons geen probleem. We kunnen je intern opleiden. Kortom een bijbaan die ideaal te combineren is met school, huiswerk en stage. Interesse? Kom dan langs in ons filiaal in Amby en vraag naar een sollicitatieformulier. Ook kan je een motivatiebrief en je cv sturen naar janine@hendriksbloemen.nl

 

Contact hoofdkantoor

Klantenservice

Volg ons...

Over Hendriks Bloemen

Hendriks bloemen BV

Tomeikerweg 41

6161 RB Geleen

046 - 820 0367

Hendriks Bloemen exploiteert een keten van populaire bloemenshops in Zuid Limburg. Een inspiratiebron voor liefhebbers die op zoek zijn naar originaliteit, creativiteit en gedrevenheid. Wij presenteren een uitgebreide sortering dagverse bloemen en planten alsmede de laatste trends in arrangementen en woondecoraties, dit alles tegen bijzonder vriendelijke prijzen.

Lees meer...

© Copyright 2019 Hendriks Bloemen -  Privacy Policy

Yuluma - WebwinkelPro

Contact hoofdkantoor:   Hendriks Bloemen BV Tomeikerweg 41 6161 RB Geleen 046 - 820 0367

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.