€ 4,99 Bezorgkosten inclusief:

  • Niet thuisservice
  • Snijbloemenvoedsel
  • Verzorgingstips
  • 7 dagen versgarantie
  • Geen extra creditcardkosten

Veilig betalen met:

 

-Voor 13:00h besteld, vandaag in Zuid-Limburg bezorgd (m.u.v. zondag)

 

Vacatures

Heb je affiniteit met bloemen en/of decoratiemateriaal? Houd je van een afwisselende baan en kun je je hoofd koel houden? Dan ben je bij Hendriks Bloemen aan het juiste adres. Hendriks Bloemen is namelijk regelmatig op zoek naar jong talent binnen verschillende lagen van de organisatie.

Bosploegmedewerker m/v (scholieren)

Voor het ombossen van de snijbloemen die elke dag vers van de veiling komen, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s vanaf vijftien jaar. De werkzaamheden vinden plaats op maandag tot en met vrijdag tussen 15:00 en 17:00 uur of 15:00 en 21:00 uur in het magazijn bij ons hoofdkantoor dat gelegen is in Geleen (nabij de McDonald’s).

Jij beschikt over de volgende competenties:
• Affiniteit met bloemen;
• Punctueel;
• Aanpakker en
• Enthousiast. 

Interesse? In het bijgevoegde sollicitatieformulier kun je je eigen beschikbaarheden en voorkeuren aangeven. Download het formulier en stuur deze door naar info@hendriksbloemen.nl t.a.v. Mandy.

Sollicitatieformulier-Bosploeg

Verkoopmedewerker 

Voor in de omgeving Maastricht-Eijsden en voor in ons filiaal in Stein, zijn we op zoek naar een enthousiaste en creatieve verkoopmedewerker (fulltime). De persoon die wij zoeken is minimum 20 jaar oud, heeft een (ruime) ervaring in de detailhandel en zal instaan voor de deco en voor het verzorgen van de bloemen en planten. Ben je jonger? dan leiden wij je intern op.

Interesse? Ga dan langs in één van de desbetreffende filialen en vraag de filiaalmanager voor een sollicitatieformulier of mail cv en motivatiebrief naar janine@hendriksbloemen.nl

Een bloemetje laten bezorgen?


Klik hier!

 

Assistent(e)

Voor de filialen Beek en Heerlerheide zijn we op zoek naar een assistent(e) die instaat voor deco en voor het verzorgen van bloemen en planten. Je bent enthousiast, flexibel, klantgericht en beschikbaar in de vakanties en door de week van 17:30 -18:15h. De minimumleeftijd van 15 jaar is vereist, ervaring echter niet.

Dus ben je als student (15-18 jaar) nog op zoek naar een leuk bijbaantje? Ga dan langs in één van deze twee filialen en vraag naar een sollicitatieformulier. Ook kan je je motivatiebrief en je cv sturen naar janine@hendriksbloemen.nl

Assistent Verkoopmedewerker 

Voor de filialen Maastricht Brusselse Poort Vaals & Limbrichterveld zijn we op zoek naar een assistent verkoopmedewerker. Je bent enthousiast, flexibel, klantgericht en beschikbaar in de vakanties en in de weekenden. Deze filialen zijn ook geopend op zondag dus wij zoeken hiervoor iemand die minimaal 16 jaar is en op zaterdag/ zondag beschikbaar is.Voor de filialen Maastricht Amby en Heerlerheide ligt de nadruk op zaterdagwerk. De leeftijd van minimaal 15 jaar is vereist.

Jonger dan 20 jaar? Dan leiden we je intern op. Vanaf 20 jaar vragen wij ervaring in de bloemendetailhandel en/of opgeleid tot bloembinder.

Interesse? Ga dan langs bij één van de desbreffende filialen en vraag naar een sollicitatieformulier. Ook kan je een motivatiebrief en je cv sturen naar janine@hendriksbloemen.nl

Contactgegevens hoofdkantoor:   Hendriks Bloemen BV   Tomeikerweg 41 6161 RB Geleen 046 - 820 0367

Veilig betalen met:

 

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.