Vacatures

Heb je affiniteit met bloemen en/of decoratiemateriaal? Houd je van een afwisselende baan en kun je je hoofd koel houden? Dan ben je bij Hendriks Bloemen aan het juiste adres. Hendriks Bloemen is namelijk regelmatig op zoek naar jong talent binnen verschillende lagen van de organisatie.

Bosploegmedewerker m/v (scholieren)

Voor het ombossen van de snijbloemen die elke dag vers van de veiling komen, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s vanaf vijftien jaar. De werkzaamheden vinden plaats op maandag tot en met vrijdag tussen 15:00 en 17:00 uur of 15:00 en 21:00 uur in het magazijn bij ons hoofdkantoor dat gelegen is in Geleen (nabij de McDonald’s).

Jij beschikt over de volgende competenties:
• Affiniteit met bloemen;
• Punctueel;
• Aanpakker en
• Enthousiast. 

Interesse? In het bijgevoegde sollicitatieformulier kun je je eigen beschikbaarheden en voorkeuren aangeven. Download het formulier en stuur deze door naar info@hendriksbloemen.nl t.a.v. Mandy.

Sollicitatieformulier-Bosploeg

Poetshulp

HENDRIKS BLOEMEN is op zoek naar een POETSHULP. Circa 10- 12 uur per week, verdeeld over 2 of 3 dagen, zelf in te delen.
Locatie: Hoofdvestiging Geleen (kantoren).Interesse: Mail dan zo snel mogelijk naar admin@hendriksbloemen.nl.

Assistent Verkoopmedewerker 

Voor de filialen Vaals, Limbrichterveld  en Kerkrade zijn we op zoek naar een assistent verkoopmedewerker. Je bent enthousiast, flexibel, klantgericht en beschikbaar in de vakanties en in de weekenden. Deze filialen zijn ook geopend op zondag dus wij zoeken hiervoor iemand die minimaal 16 jaar is en op zaterdag/ zondag beschikbaar is.

Jonger dan 20 jaar? Dan leiden we je intern op. Vanaf 20 jaar vragen wij ervaring in de bloemendetailhandel en/of opgeleid tot bloembinder.

Interesse? Ga dan langs bij één van de desbreffende filialen en vraag naar een sollicitatieformulier. Ook kan je een motivatiebrief en je cv sturen naar janine@hendriksbloemen.nl 

Vacature stagiaire voortgezet onderwijs & MBO

Zit je nog op de middelbare school of volg je een mbo-studie? Heb je affiniteit met bloemen en zorg jij er graag voor dat onze klanten met een lach onze zaak verlaten? Dan zijn er binnen Hendriks Bloemen verschillende mogelijkheden voor jou. Afhankelijk van je opleidingsachtergrond kun je bij ons stage lopen als bijvoorbeeld verkoopmedewerker tot assistent filiaalmanager. Wil je werken én leren tegelijkertijd? Start dan met de mbo opleiding BBL Bloem in samenwerking met Hendriks Bloemen.

Jij beschikt over de volgende eigenschappen: affiniteit met bloemen, enthousiast, klantgericht, commercieel en representatief. Interesse? Stuur dan een motivatiebrief en je actuele cv naar janine@hendriksbloemen.nl.
 

Contact hoofdkantoor

Klantenservice

Volg ons...

Over Hendriks Bloemen

Hendriks bloemen BV

Tomeikerweg 41

6161 RB Geleen

046 - 820 0367

Hendriks Bloemen exploiteert een keten van populaire bloemenshops in Zuid Limburg. Een inspiratiebron voor liefhebbers die op zoek zijn naar originaliteit, creativiteit en gedrevenheid. Wij presenteren een uitgebreide sortering dagverse bloemen en planten alsmede de laatste trends in arrangementen en woondecoraties, dit alles tegen bijzonder vriendelijke prijzen.

Lees meer...

© Copyright 2019 Hendriks Bloemen -  Privacy Policy

Yuluma - WebwinkelPro

Contact hoofdkantoor:   Hendriks Bloemen BV Tomeikerweg 41 6161 RB Geleen 046 - 820 0367

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.