€ 4,99 Bezorgkosten inclusief:

  • Niet thuisservice
  • Snijbloemenvoedsel
  • Verzorgingstips
  • 7 dagen versgarantie
  • Geen extra creditcardkosten

Veilig betalen met:

 

-Voor 13:00h besteld, vandaag in Zuid-Limburg bezorgd (m.u.v. zondag)                         

-Opgelet: door vertragingen bij POST.NL vanwege de feestdagen worden er tijdelijk geen boeketten meer uitgeleverd buiten de gele cirkel.

 

  • Boeket roze - wit

Boeket roze - wit

Boeket roze - wit4.50002
2 recensies

Dol op frisse kleuren? Dan is het 'Boeket roze - wit' een absolute must-have! Dit vrolijk boeket fleurt de woonkamer helemaal op en is bovendien ook geschikt voor diverse gelegenheden zoals een verjaardag, een felicitatie of een opening.

Bloemen zijn een natuurproduct, vanwege de wisselende beschikbaarheid van bloemen kan de samenstelling van het boeket iets afwijken van de foto.

 

Wij hanteren 2 bezorggebieden (zie landkaart rechts onder op deze pagina):

Binnen de gele cirkel, Zuid Limburg en het Belgisch/Duitse grensgebied:

Vandaag vóór 13:00 uur besteld, wordt vandaag bezorgd door onze eigen bezorgdienst (bestellingen gedaan tussen zaterdag 13:00 en maandag 13:00 uur worden op maandag door onze eigen bezorgdienst uitgevoerd).

Buiten de gele cirkel, de rest van Nederland:

Vandaag vóór 13:00 uur besteld, wordt morgen bezorgd door PostNL (bestellingen gedaan tussen vrijdag 13:00 en maandag 13:00 uur worden op maandagmiddag verzonden en op dinsdag door PostNL bezorgd).

OPGELET: DOOR VERTRAGINGEN BIJ POST.NL VANWEGE BLACK FRIDAY EN CYBER MONDAY WORDEN ER TIJDELIJK GEEN BOEKETTEN MEER UITGELEVERD BUITEN DE GELE CIRKEL.

 
Laatste exemplaren, bestel nu!

Recensies (2)

anoniem,(7 Augustus 2018)

Prachtig boeket, goed afgeleverd.

Hannie Luijten uit Harfsen,(19 Mei 2018)

Ik heb dit moederdagboeket laten bezorgen (in de afmeting "middel") en het was werkelijk een heel mooi en vol boeket bloemen. Niks te klein, ook niet "overdone", en mooi samengesteld, in de opgegeven kleurstelling. Eigenlijk nog mooier dan op de foto. Mijn moeder was er heel erg blij mee. Eindelijk een winkel die bezorgd wat je besteld hebt, en dat voor een heel mooie prijs. Dus ik was er zelf ook blij mee. Bedankt beste mensen! Als ik in de toekomst weer wat wil laten bezorgen in het zuiden weet ik waar ik moet zijn.

Contactgegevens hoofdkantoor:   Hendriks Bloemen BV   Tomeikerweg 41 6161 RB Geleen 046 - 820 0367

Veilig betalen met:

 

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.